Selaus asiasanan mukaan kokoelmassa "quality"

    • Kahvilatyöntekijöiden suhtautuminen kahviin ja kahvin valmistukseen 

      Romu, Henna (Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 21.11.2007)
      Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, kuinka kahvilatyöntekijät suhtautuvat kahviin ja kahvin valmistukseen sekä millaisena työntekijät näkevät kahvin osana kahvilan laatua ja liiketoimintaa. Lisäksi tutkimuksessa ...
    • Päiväkotiruoan ravitsemuksellisen laadun ja -ruokailun arviointi ja kehittäminen 

      Korko, Anna-Maija; Nykänen, Nina (Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 16.04.2007)
      Tutkimuksen tavoitteena oli tutkia ja kehittää päiväkotiruokaa ja - ruokailua, ja tutkia miten päiväkodin keittiöhenkilökunta voi valinnoillaan vaikuttaa niihin.