Selaus asiasanan mukaan kokoelmassa "nutrition"
Viitteet 1-6 / 6
-
Kasvisruokien ja niiden tuotantoprosessien kehittämisehdotuksia Fazer Amicalle
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 14.10.2008) -
Kouluruokailun kehittäminen Itäkeskuksen peruskoulussa
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 22.11.2007)Tämä opinnäytetyö on osa laajempaa kouluruokailuhanketta, joka liittyy Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran rahoittamaan elintarvike- ja ravitsemusohjelma ERA:aan. Tämän opinnäytetyön pääongelma oli ”Miten kouluruokailua ... -
Kouluruokailun kehittäminen Mustakiven ala-asteella: koululaisten, vanhempien, opettajien, kouluterveydenhoitajan ja keittiöhenkilökunnan näkemyksiä
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 15.11.2007)Tämä opinnäytetyö on osa laajempaa kouluruokailuhanketta, joka liittyy Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran rahoittamaan elintarvike- ja ravitsemusohjelma ERA:aan. Tämän opinnäytetyön pääongelma oli ”Miten kouluruokailua ... -
Kouluruokailun kehittäminen Pikku Huopalahden ala-asteen koulussa: koululaisten, vanhempien, opettajien ja keittiöhenkilökunnan näkemyksiä
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 20.02.2008)Tämä opinnäytetyö on osa laajempaa kouluruokailuhanketta, joka liittyy Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran rahoittamaan elintarvike- ja ravitsemusohjelma ERA:aan. Tämän opinnäytetyön pääongelma oli ”Miten kouluruokailua ... -
Lappeenrannan yksityisten perhepäivähoitajien koulutustarpeen selvitäminen ja koulutustarjonnan parantaminen
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 27.11.2007)Opinnäytetyön aiheena on Lappeenrannan seudun yksityisten perhepäivähoitajien koulutustarpeen selvittäminen ja olemassa olevan koulutussuunnitelman parantaminen. Opinnäytetyö tehdään yhteistyössä Etelä-Karjalan maa- ja ... -
Päiväkotiruoan ravitsemuksellisen laadun ja -ruokailun arviointi ja kehittäminen
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 16.04.2007)Tutkimuksen tavoitteena oli tutkia ja kehittää päiväkotiruokaa ja - ruokailua, ja tutkia miten päiväkodin keittiöhenkilökunta voi valinnoillaan vaikuttaa niihin.