Selaus asiasanan mukaan kokoelmassa "oats"
Viitteet 1-20 / 22
-
Alterations in growth and canopy architecture among dwarf, semidwarf and tall oat lines grown under northern conditions
(Jokioinen : MTT Agrifood Research Finland, 2004)Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus -
Anther culture properties of oat x wild red oat progenies and a search for RAPD markers associated with anther culture ability
(Jokioinen : MTT Agrifood Research Finland, 2004)Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus -
Characterising strengths, weakness, opportunities and threats in producing naked oat as a novel crop for northern growing conditions
(Jokioinen : MTT Agrifood Research Finland, 2004)Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus -
Chlormequat chloride and ethephon affect growth and yield formation of conventional, naked and dwarf oat
(Jokioinen: Agricultural Research Centre of Finland, 2001)Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus -
Composition, digestibility and nutritive value of cereals for dogs
(Jokioinen : MTT Agrifood Research Finland, 2004)Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus -
Contents of trichothecenes in oats during official variety, organic cultivation and nitrogen fertilization trials in Finland
(Jokioinen : MTT Agrifood Research Finland, 2004)Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus -
Dehulling capacity and storability of naked oat
(Jokioinen : MTT Agrifood Research Finland, 2004)Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus -
Effects of gluten and transglutaminase on microstructure, sensory characteristics and instrumental texture of oat bread
(Jokioinen : MTT Agrifood Research Finland, 2004)Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus -
Estimated metabolizable energy yields of perennial and annual grass swards compared with those of spring barley and oat
(Jokioinen: Agricultural Research Centre of Finland, 2001)Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus -
Germination : a means to improve the functionality of oat
(Jokioinen : MTT Agrifood Research Finland, 2004)Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus -
Impact dehulling oat grain to improve quality of on-farm produced feed 1
(Jokioinen : MTT Agrifood Research Finland, 2004)Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus -
Impact dehulling oat grain to improve quality of on-farm produced feed 2
(Jokioinen : MTT Agrifood Research Finland, 2004)Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus -
Intra-plant variation for progress of cell division in developing oat grains : a preliminary study
(Jokioinen : MTT Agrifood Research Finland, 2004)Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus -
Mechanical properties of oats and oat products
(Jokioinen : MTT Agrifood Research Finland, 2004)Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus -
Plant growth regulators to manipulate oat stands
(Jokioinen : MTT Agrifood Research Finland, 2004)Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus -
Reducing grain damage in naked oat through gentle harvesting
(Jokioinen: Agricultural Research Centre of Finland, 2001)Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus -
Relating microstructure, sensory and instrumental texture of processed oat
(Jokioinen : MTT Agrifood Research Finland, 2004)Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus -
Role of lipid reactions in quality of oat products
(Jokioinen : MTT Agrifood Research Finland, 2004)Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus -
Selenium content of Finnish oats in 1997-1999 : effect of cultivars and cultivation techniques
(Jokioinen : MTT Agrifood Research Finland, 2004)Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus -
The effect of genotype on anther culture response of cultivated and wild oats
(Jokioinen : Agricultural Research Centre of Finland, 1998)Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus