Selaus nimekkeen mukaan kokoelmassa
Viitteet 11-16 / 16
-
Maahanmuuttajat työntekijöinä Palmian catering-palveluissa
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 16.04.2007)Opinnäytetyössä selvitettiin Palmian catering-palveluissa työskentelevien maahanmuuttajien taustoja ja heidän vaikutuksiaan työpaikkojensa toimintaan. Tavoitteena oli saada tietoa maahanmuuttajien koulutuksen kehittämiseksi. ... -
Opetusmateriaali nuorten ravitsemuskasvatukseen
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 11.10.2007)Opinnäytetyön tarkoituksena oli saada tietoa nuorten ravitsemuskasvatusmateriaalin kehittämiseen. Opinnäytetyö tehtiin Finfood Suomen Ruokatieto ry:n toimeksiannosta. Heidän toimintasuunnitelmansa yhtenä painoalueena on ... -
Päiväkotiruoan ravitsemuksellisen laadun ja -ruokailun arviointi ja kehittäminen
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 16.04.2007)Tutkimuksen tavoitteena oli tutkia ja kehittää päiväkotiruokaa ja - ruokailua, ja tutkia miten päiväkodin keittiöhenkilökunta voi valinnoillaan vaikuttaa niihin. -
Runsasenergisen ruokavalion kehittäminen ja toteutus Ravioli Meilahdessa
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 05.05.2007) -
Suomen Leipomoteollisuuden lähitulevaisuus : viisi kilpailuun vaikuttavaa voimaa
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 01.04.2008) -
Välipalatarjoilumallin kehittäminen peruskoululle
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 11.06.2008)Tämä opinnäytetyö on osa laajempaa kouluruokailuhanketta, joka liittyy Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran rahoittamaan elintarvike- ja ravitsemusohjelma ERA:aan. Opinnäytetyön pääongelma on ”Minkälaisia ovat peruskoulujen ...