Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Kansalliskirjasto
  • Elektra
  • Agricultural and Food Science
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Kansalliskirjasto
  • Elektra
  • Agricultural and Food Science
  • Näytä viite
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

β-Glucan contents of groats of different oat cultivars in official variety, in organic cultivation, and in nitrogen fertilization trials in Finland

Saastamoinen, Marketta; Hietaniemi, Veli; Pihlava, Juha-Matti; Eurola, Merja; Kontturi, Markku; Tuuri, Hannu; Niskanen, Markku; Kangas, Arjo (2004)

 
Tweet Vie viite Refworksiin
 
Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus
URL:
http://elektra.helsinki.fi/se/a/1459-6067/13/1-2/glucanco.pdf

Saastamoinen, Marketta
Hietaniemi, Veli
Pihlava, Juha-Matti
Eurola, Merja
Kontturi, Markku
Tuuri, Hannu
Niskanen, Markku
Kangas, Arjo
Jokioinen : MTT Agrifood Research Finland
2004

Agricultural and food science 13 (2004) : 1/2, 7. artikkeli

Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi:ELE-1333859

Kuvaus

Selostus: Kauran ytimen β-glukaanipitoisuus
Kokoelmat
  • Agricultural and Food Science [334]
Kansalliskirjasto
Kirjastoverkkopalvelut
PL 15 (Unioninkatu 36) 00014 Helsingin yliopisto
Tietosuoja
doria-oa@helsinki.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatAsiasanatUusimmatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
Kansalliskirjasto
Kirjastoverkkopalvelut
PL 15 (Unioninkatu 36) 00014 Helsingin yliopisto
Tietosuoja
doria-oa@helsinki.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste