Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä viite 
  •   Doria etusivu
  • Kansalliskirjasto
  • Elektra
  • Agricultural and Food Science
  • Näytä viite
  •   Doria etusivu
  • Kansalliskirjasto
  • Elektra
  • Agricultural and Food Science
  • Näytä viite
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Viscosity of beta-glucan in oat products

Anttila, Heli; Sontag-Strohm, Tuula; Salovaara, Hannu (2004)

 
Tweet refworks
 
Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus
URL:
http://elektra.helsinki.fi/se/a/1459-6067/13/1-2/viscosit.pdf

Anttila, Heli
Sontag-Strohm, Tuula
Salovaara, Hannu
Jokioinen : MTT Agrifood Research Finland
2004

Agricultural and food science 13 (2004) : 1/2, 8. artikkeli

Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi:ELE-1333862

Kuvaus

Selostus: Kauran beetaglukaanin viskositeetti kauratuotteissa
Kokoelmat
  • Agricultural and Food Science [334]
Kansalliskirjasto
Kirjastoverkkopalvelut
PL 15 (Unioninkatu 36) 00014 Helsingin yliopisto
Tietosuoja
doria-oa@helsinki.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatAsiasanatUusimmatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
Kansalliskirjasto
Kirjastoverkkopalvelut
PL 15 (Unioninkatu 36) 00014 Helsingin yliopisto
Tietosuoja
doria-oa@helsinki.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste