Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä viite 
  •   Doria etusivu
  • Kansalliskirjasto
  • Elektra
  • Agricultural and Food Science
  • Näytä viite
  •   Doria etusivu
  • Kansalliskirjasto
  • Elektra
  • Agricultural and Food Science
  • Näytä viite
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Sodium reduction in cooked meat products by using commercial potassium phoshate mixtures

Ruusunen, Marita; Niemistö, Markku; Puolanne, Eero (2002)

 
Tweet refworks
 
Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus
URL:
http://elektra.helsinki.fi/se/a/1239-0992/11/3/sodiumre.pdf

Ruusunen, Marita
Niemistö, Markku
Puolanne, Eero
Jokioinen: Agricultural Research Centre of Finland
2002

Agricultural and food science in Finland 11 (2002) : 3, 4. artikkeli

Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi:ELE-967809

Kuvaus

Selostus: Natriumpitoisuuden pienentäminen lihavalmisteissa korvaamalla natriumfosfaatti kaliumfosfaatilla
Kokoelmat
  • Agricultural and Food Science [334]
Kansalliskirjasto
Kirjastoverkkopalvelut
PL 15 (Unioninkatu 36) 00014 Helsingin yliopisto
Tietosuoja
doria-oa@helsinki.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatAsiasanatUusimmatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
Kansalliskirjasto
Kirjastoverkkopalvelut
PL 15 (Unioninkatu 36) 00014 Helsingin yliopisto
Tietosuoja
doria-oa@helsinki.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste