Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Kansalliskirjasto
  • Elektra
  • Agricultural and Food Science
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Kansalliskirjasto
  • Elektra
  • Agricultural and Food Science
  • Näytä viite
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Freezing and low temperature photoinhibition tolerance in cultivated potato and potato hybrids

Seppänen, Mervi; Nissinen, Oiva; Perälä, Saija (2001)

 
Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus
URL:
http://elektra.helsinki.fi/se/a/1239-0992/10/3/freezing.pdf

Seppänen, Mervi
Nissinen, Oiva
Perälä, Saija
Jokioinen : Agricultural Research Centre of Finland
2001

Agricultural and food science in Finland 10 (2001) : 3, 2. artikkeli

Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:ELE-899800

Kuvaus

Selostus: Perunan ja perunahybridien jäätymisen ja fotoinhibition kestävyys
Kokoelmat
  • Agricultural and Food Science [334]
Kansalliskirjasto
Kirjastoverkkopalvelut
PL 15 (Unioninkatu 36) 00014 Helsingin yliopisto
Tietosuoja
doria-oa@helsinki.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatAsiasanatUusimmatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
Kansalliskirjasto
Kirjastoverkkopalvelut
PL 15 (Unioninkatu 36) 00014 Helsingin yliopisto
Tietosuoja
doria-oa@helsinki.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste