Selaus tekijän mukaan kokoelmassa Sotataidon ytimessä -podcast

  • 01 Strategia 

   Kajanmaa, Petteri; Vänskä, Harri (Maanpuolustuskorkeakoulu, 26.11.2021)
   Ensimmäisessä jaksossa toimittaja Harri Vänskä haastattelee Sotataidon laitoksen johtajaa, eversti Petteri Kajanmaata, aiheena strategia ja miksi sotia käydään.
  • 02 Kyber 

   Keinonen, Maria; Vänskä, Harri (Maanpuolustuskorkeakoulu, 02.12.2021)
   Toisen jakson aiheena on kyberturvallisuus ja sen tulevaisuus. Toimittaja Harri Vänskän vieraana Maanpuolustuskorkeakoulun tutkija ja väitöskirjaansa valmisteleva majuri Maria Keinonen.
  • 03 Venäjän strateginen pidäke 

   Pesu, Simo; Forsström, Pentti; Vänskä, Harri (Maanpuolustuskorkeakoulu, 15.12.2021)
   Jaksossa Maanpuolustuskorkeakoulun Venäjä-ryhmän johtaja, everstiluutnantti Simo Pesu sekä erikoistutkija Pentti Forsström keskustelevat Venäjästä ja sen strategisesta pidäkkeestä. Haastattelijana toimittaja Harri Vänskä.
  • 04 Eurooppalainen puolustusyhteistyö 

   Heinänen, Jukka; Vänskä, Harri (Maanpuolustuskorkeakoulu, 11.01.2022)
   Neljännen jakson aiheena EU ja eurooppalainen puolustusyhteistyö. Toimittaja Harri Vänskän vieraana Maanpuolustuskorkeakoulun strategian pääopettaja, everstiluutnantti Jukka Heinänen.
  • 05 Nato 

   Koivula, Tommi; Vänskä, Harri (Maanpuolustuskorkeakoulu, 17.01.2022)
   Jakson aiheena on tällä kertaa Nato ja sen tulevaisuus. Toimittaja Harri Vänskän vieraana Maanpuolustuskorkeakoulun strategian professori Tommi Koivula. Jakso on äänitetty 2.12.2021.
  • 06 Kiina 

   Puranen, Matti; Vänskä, Harri (02.02.2022)
   Jaksossa käännetään katseet kohti Kiinaa, ja analysoidaan miltä näyttää tämän päivän ja huomisen Kiina sotilaallisesti. Onko Kiina nyt tosi voimissaan? Vieraana Maanpuolustuskorkeakoulun erikoistutkija Matti Puranen, ...