Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Kansalliskirjasto
  • Elektra
  • Agricultural and Food Science
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Kansalliskirjasto
  • Elektra
  • Agricultural and Food Science
  • Näytä viite
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Effects of and interactions between the extent of silage fermentation and protein and protein supplementation in lactating dairy cows

Heikkilä, Terttu; Toivonen, Vesa; Huhtanen, Pekka (1998)

 
Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus
URL:
http://elektra.helsinki.fi/se/a/1239-0992/7/3/effectso.pdf

Heikkilä, Terttu
Toivonen, Vesa
Huhtanen, Pekka
Jokioinen : Agricultural Research Centre of Finland
1998

Agricultural and food science in Finland 7 (1998) : 3, 1. artikkeli

Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:ELE-533944

Kuvaus

Selostus: Säilörehun käymisasteen ja valkuaistäydennyksen vaikutus maidon tuotantoon
Kokoelmat
  • Agricultural and Food Science [334]
Kansalliskirjasto
Kirjastoverkkopalvelut
PL 15 (Unioninkatu 36) 00014 Helsingin yliopisto
Tietosuoja
doria-oa@helsinki.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatAsiasanatUusimmatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
Kansalliskirjasto
Kirjastoverkkopalvelut
PL 15 (Unioninkatu 36) 00014 Helsingin yliopisto
Tietosuoja
doria-oa@helsinki.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste