Suonenjoki 28.8.1925

Suonenjoella 23/8 -25 kilpailuja odotellessa vuoteessa (tietysti), mutta Oma Hierojani ei olekaan tällä ikävällä kerralla jalkojani verryttämässä.

Rakas Upu!

Paljon on ehtinyt sitten viime näkemän tapahtua, sillä nyt on jo toinen sunnuntai erossa. Keskiviikkona sain kirjeen Mikkelistä ja perjantaina U:lehden ja kirjeesi Helsingistä. Sulat kiitokseni kaikesta. Perjantai-iltana lähdimme Kangasniemeltä, mummolasta ja nyt olemme Suonenjoella. Lauantaina tultiin Mikkeliin, jossa päivällä kävin Angervonniemellä. Pikku emäntä lähtee tänään Nurmoon ja nti Aaltonen lähti eilen Helsinkiin. Mieliala on Angervonniemellä vilkas lähdöistä huolimatta ja Elin oli pahentumatta. Siiri oli mukana ja hän aikoo tulla tiistaina Sinun luoksesi. Kaipa saat kirjeen tässä samassa postissa.

Suonenjoelle on tullut paljon hakamiehiä, edessä on suuret kilpailut. Wahlstedt, Sipilä, Rastas, Matilainen, seiväshyppääjä Niklander, Gädda y.m. Tulostaso tulee olemaan kai hyvä. Loppukirjeessä ne saat lukeakin.

Nyt olen, Rakas, menossa Kaanaaseen. Aika kuluu taas matkoilla ropiammin kuin perillä, vaikka inhottavan ikävää ei kerennyt sielläkään olla, sillä loppupäivinä innostuin agent provocateuriin ja aion ehtiä, jos innostus jatkuu, saada aikaan sellaisen heikohkon laudaturkirjotuksen. Menen Kaanaaseen sitä suunnittelemaan ja valmistelemaan.

Mummo oli surunvoittoinen kun lähdimme, paljon terveisiä Sinulle lähetti. Ja kiitti että "onhan se Urhoa muistanut naima-asioissa". Onkin, Upuni olen ihastuttavan tyytyväinen ja tykkään Pupustani oikein hyvin paljon. Olet Sinä oikein Hyvä Pupu ja minun Rakas Morsiameni, josta paljon pidän, Rakas. Muistaisit Sinäkin joskus minua, vaikka minä hoopoilenkin täällä kaukana. Sinusta oudotten miesten parissa.

Kuvia olen saanut taas jonkun ja uusia on vallan kaameasti kierroksessa. Kyllä kuvakokoelma keräytyy aika runsaaksi, Upu-Kulta, kunhan aikaa kuluu.

Nyt lopetan. Kilp. alkavat 1/2  2.

Voi hyvin. Illalla jatkan. Sinun Urhosi.

Asemalla

Juna lähtee heti. En ehdi enempi. Huonosti onnisti, 2 II palkinto. Sinun