fi=Pienpainatteet|sv=Småtryck|en=Ephemera|

Doria

Suomeksi       På svenska       In English

Pienpainatteet

 

Tämä on valikoima Kansalliskirjaston kokoelmista digitoituja esitteitä, mainoksia, kuvastoja ja hinnastoja, opas- ja ohjekirjasia, tiedotteita ja muita pienimuotoisia painotuotteita. Kokoelman aihealueita ovat mm. matkailu, eläinsuojelu, naisasia, kansanhuolto, seuratavat ja ajoneuvot. Julkaisuja on yli sadan vuoden ajalta, 1800-luvun alkupuoliskolta vuoteen 1944.

Det här är ett urval pamfletter, broschyrer, instruktionshäften, cirkulär och dylika från Nationalbibliotekets samlingar. Temata omfattar turism, djurskydd, folkförsörjning, kvinnosak, folkvettet och fordron. Publikationerna är tryckta mellan första hälten av 1800-talet och året 1944.

This is a selection of ephemera from the collections of the National Library of Finland. Subject matters include tourism, protection of animals, war-time rationing, women's movement, etiquette, and vehicles. Publication dates range from early 19th century to 1944.

Uutiset

Kysely Kansalliskirjaston digitoimien aineistojen käyttäjille 30.6.2015 asti

Kyselyn tarkoituksena on selvittää aineiston käyttöä, käyttäjien kokemuksia ja käyttäjäryhmiä.

Kyselylomake: https://elomake3.uta.fi/lomakkeet/14831/lomake.html

Kyselyn saatekirje

CC0
Kansalliskirjasto on luopunut kaikista tekijänoikeuksista ja niiden lähioikeuksista, joita sillä mahdollisesti on ollut Pienpainatteet-kokoelman teoksiin. Kokoelma on julkaistu Suomessa.

Yhteisö sisältää kokoelmat

Uusimmat viitteet