Haku
Viitteet 1-5 / 5
Kasvisruokien ja niiden tuotantoprosessien kehittämisehdotuksia Fazer Amicalle
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2008-10-14)
Gluteenittoman tuotteen tuotekehitys
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2008-01-15)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää uusi gluteeniton leipomotuote. Tuotekehitystyö tehtiin yhdessä Vuohelan Herkkupuodin kanssa. Tuotekehitystyö tapahtui Vuohelan leipomossa, Hartolassa. Prosessi alkoi keväällä 2007 ja ...
Kouluruokailun kehittäminen Pikku Huopalahden ala-asteen koulussa: koululaisten, vanhempien, opettajien ja keittiöhenkilökunnan näkemyksiä
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2008-02-20)
Tämä opinnäytetyö on osa laajempaa kouluruokailuhanketta, joka liittyy Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran rahoittamaan elintarvike- ja ravitsemusohjelma ERA:aan. Tämän opinnäytetyön pääongelma oli ”Miten kouluruokailua ...
Välipalatarjoilumallin kehittäminen peruskoululle
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2008-06-11)
Tämä opinnäytetyö on osa laajempaa kouluruokailuhanketta, joka liittyy Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran rahoittamaan elintarvike- ja ravitsemusohjelma ERA:aan. Opinnäytetyön pääongelma on ”Minkälaisia ovat peruskoulujen ...
Suomen Leipomoteollisuuden lähitulevaisuus : viisi kilpailuun vaikuttavaa voimaa
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2008-04-01)