Haku
Viitteet 1-10 / 11
Kouluruokailun kehittäminen Mustakiven ala-asteella: koululaisten, vanhempien, opettajien, kouluterveydenhoitajan ja keittiöhenkilökunnan näkemyksiä
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2007-11-15)
Tämä opinnäytetyö on osa laajempaa kouluruokailuhanketta, joka liittyy Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran rahoittamaan elintarvike- ja ravitsemusohjelma ERA:aan. Tämän opinnäytetyön pääongelma oli ”Miten kouluruokailua ...
Kilpailija-analyysi Keravan ruokaravintoloista
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2007-05-04)
Opinnäytetyön tavoitteena oli luoda kilpailija-analyysi Keravan keskustan ruokaravintoloista. Opinnäytetyön toimeksiantaja oli perheyritys HS Ravintolat KY jolla on ollut alustavia suunnitelmia perustaa lounasravintola ...
Asiakaspalvelun merkitys kahvila-ravintolan tulokseen
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2007-04-16)
Opinnäytetyömme tarkoitus oli tutkia asiakaspalvelun merkitystä tulokseen kahvila-ravintolassa. Pääongelmana tutkimuksessa oli, että miten asiakaspalvelulla saadaan aikaan parempi tulos. Tutkimuksen alaongelmana oli, että ...
Kouluruokailun kehittäminen Itäkeskuksen peruskoulussa
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2007-11-22)
Tämä opinnäytetyö on osa laajempaa kouluruokailuhanketta, joka liittyy Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran rahoittamaan elintarvike- ja ravitsemusohjelma ERA:aan. Tämän opinnäytetyön pääongelma oli ”Miten kouluruokailua ...
Asiakkaiden ruokatuotevalinnat
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2007-11-20)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, minkälaisia ruokatuoteominaisuuksia asiakkaat pitävät tärkeinä ja minkälaisia ruokatuotevalintoja asiakkaat tekevät asioidessaan erään ravintolaketjun toimipaikoissa. Kuluttajien ...
Opetusmateriaali nuorten ravitsemuskasvatukseen
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2007-10-11)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli saada tietoa nuorten ravitsemuskasvatusmateriaalin kehittämiseen. Opinnäytetyö tehtiin Finfood Suomen Ruokatieto ry:n toimeksiannosta. Heidän toimintasuunnitelmansa yhtenä painoalueena on ...
Lappeenrannan yksityisten perhepäivähoitajien koulutustarpeen selvitäminen ja koulutustarjonnan parantaminen
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2007-11-27)
Opinnäytetyön aiheena on Lappeenrannan seudun yksityisten perhepäivähoitajien koulutustarpeen selvittäminen ja olemassa olevan koulutussuunnitelman parantaminen. Opinnäytetyö tehdään yhteistyössä Etelä-Karjalan maa- ja ...
Maahanmuuttajat työntekijöinä Palmian catering-palveluissa
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2007-04-16)
Opinnäytetyössä selvitettiin Palmian catering-palveluissa työskentelevien maahanmuuttajien taustoja ja heidän vaikutuksiaan työpaikkojensa toimintaan. Tavoitteena oli saada tietoa maahanmuuttajien koulutuksen kehittämiseksi. ...
Runsasenergisen ruokavalion kehittäminen ja toteutus Ravioli Meilahdessa
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2007-05-05)
Kahvilatyöntekijöiden suhtautuminen kahviin ja kahvin valmistukseen
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2007-11-21)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, kuinka kahvilatyöntekijät suhtautuvat kahviin ja kahvin valmistukseen sekä millaisena työntekijät näkevät kahvin osana kahvilan laatua ja liiketoimintaa. Lisäksi tutkimuksessa ...