Taas Kaanaassa 2/6 -25.

Rakas Oma Asiani

Olin minä Pupuni luona ja ihan kiinakinlaisena, vaikka ei lettini heilunut. Sensijaan heilui Pupuni letit. Kiitän Pupuani hyvin paljon. Ja suutelen.

Nyt olen taas Kaanaassa. Yön nukuin asiallisesti, mutta olen nyt taas väsyksissä. Kävin saunassa tänä iltana, kun Korhonen kärtti ja teki minunkin mieleni kylpeä matkatomut (ai jai kun se pölytti sitten maan kauheasti junassa!), vaikka kilpailut ovatkin edessä. Mutta niistä kai selviää tavallisella. En mene, ellei tule hyviä palkintoja!

Tässä lähetän ohella kuvia Kuopiosta. Ne olivat täällä. Ja sitten vielä kuvia TUL:n karsintakilpailuista, nämä painetut. Samoja kun Sinullakin on osa. Liimaa ne kaikki yhdelle lehdelle, molemmin puolin, jos sopivat. Ellei sovi, niin ei. Pupu sen parhaiten tietää.

Täällä oli myös minua odottamassa Tammisaaresta pakkotyölaitokselta kirje, joka oli lähetetty ensin osotteella U.K. Hki Creutzkatu 3 B. Ei tavattu minua. Sitten oli kaikki asuntoni Hgissä kulkenut, lopuksi osotettu Kajaaniin. Siinä oli sen kirjotuspöydän tuolin malli. Hyväksyin ja lähetän sen Tammisaareen.

Tänne oli tullut kolmas agent provocateur -kirja. Se on vain 100 sivua, pienikokoinen, saan siitä hyvän urakan.

Rakas Pupu, voi Sinä oikein hyvin. Kotiväki Sinulle lähettää paljon terveisiä. Siiri oli viilaan tyytyväinen. Rakas, nuku nyt hyvin paljon ja ole minun Mustaihoinen Presidenttini, Rakas!

Paljon terveisiä, enemmän suuteloita!

Sinun omasi.